Om oss

 

Kort om INGLOT

Med over 35 års erfaring fokuserer INGLOT på konstant utvikling. Den lokale suksessen i Polen førte INGLOT til ideen om å introdusere merkevaren til det internasjonale markedet. Siden 2006 har kartet over lokasjoner blomstret, og INGLOT finnes nå på verdens mest prestisjefylte steder. Makeupentusiaster kan finne INGLOT på 6 kontinenter på over 800 steder fra Londons Oxford Street, Piazza del Duomo i Milano, Times Square i New York til Grand Canal Shoppes i Las Vegas.

Uredd for utfordringer er vi til stede på verdensledende arrangementer som Big Four av verdens moteuker, hvor vi samarbeider med motemerker og designere som Kenzo, Coach, Michael Costello, Vionnet eller Francesco Scognamiglio.

Videre er vi involvert i storskala prosjekter på Broadway, inkludert musikaler som Mamma Mia, PIPPIN, The Lion King, Wicked eller The Cripple of Inishmaan, for bare å nevne noen.

Hva gjør INGLOT så spesiell? PRODUKTENE - vår stolthet! Å kombinere vitenskapelig teknologi med livlige farger resulterte i en imponerende overflod av produkter og farger å bli forelsket i. 95% av sminke og tilbehør produseres i vårt eget moderne anlegg i EU. Enda viktigere er at ingredienser av høy kvalitet går hånd i hånd med rimelige priser.

"WE CARE"

Vi tar fullstendig avstand fra dyretesting og har et økende antall produkter som er veganske. 

Kort om INGLOT i Norge

INGLOT ble introdusert i Norge i 2014 gjennom selskapet Inglot Norge AS. Det er et norskeid bedrift som har rettigheter til å omsette INGLOT-merkevaren i Norge. Vi har hovedkontor i Drammen, og alle varer blir sendt fra vårt eget lager på samme adresse. Vår visjon er å tilby det beste utvalget av kvalitetssminke til alle i Norge, til en fornuftig pris! Vi ønsker å gi våre kunder den beste kundeopplevelsen når de handler hos oss. Vi har derfor ansatt flere profesjonelle makeupartister som kan hjelpe våre kunder med alt de lurer på, om det enten er om produktene eller om teknikker for å legge sminke.

Om du ønsker å vite mer om oss, ikke nøl med å ta kontakt med oss.